Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Opel Calibra 2,0i 8V

o Navštíveno 1564x o
o 07.03.2011, 15:39 | P3RF3KT
Auto je komplet v elektrice (okýnka,el. šíbr, zrcátka) zpětné zrcátka vyhřívaná, servo, abs, 4x kotouč
Auto má ko. zadní lemy, podlaha je vcelku v dobrym stavu. Prasklý pravý spodní roh předního nárazníku. Auto komplet funkční s platnou TK a EM do konce tohoto měsíce. Motor v dobrym stavu, táhne hezky, starty na cvaknutí. Olejnička (klasika starý oply) Auto má horší kastli viz. foto. Ďolíčky v pravém blatníku, odřený přední nárazník, zadní lemy ko.

závady: momentálně nefunkční abs nejspíš čidlo, občas se přilepí uhlíky na starteru - při poklepání potom chytne bez problemu. Stává se to tak jednou z 10ti startů, občas na jedničku a dvojku při lehkym plynu cukne - starý svíčky, chtěli by vymenit, při studenym startu občas pískne klínovej řemen, ten by to asi taky chtělo vyměnit.

Jinak na autě vše funkční včetně el. šíbru, el. zrcátek atd. S autem tento víkend proběhla cesta Ústí nad Labem - Plzeň a Ústí nad Labem - Příbram a zpět a bez jediného problému. Neni problém se přijet podívat a svézt se. Spotřeba při dlouhodobé jízdě teď o víkendu 7,5l / 100km. Na autě jsou zimní gumy s 60-70% vzorkem.

Auto k prodeji v celku tak jak je na foto do SOBOTY 12.3.2011 potom jde na díly a budou k dispozici veškeré díly z auta. K autu přidám sadu originálních ALU kol Opel.

Cena za komplet auto 9900,- Kč

fotky zde: [ Link ]

foto k příspěvku  od P3RF3KT

o 07.03.2011, 15:41 | walish
Leštěnka po fandovi značky!!
o 07.03.2011, 15:47 | CRK
walish :-D
o 07.03.2011, 15:48 | P3RF3KT
neprijdes si uz trosku trapnej? Ty si nedosáh asi uplne dospělosti vid? Predchozi prodej sem prekopiroval tak jak mi bylo posláno. takže bych prosil bez zbytečných OT.
o 08.03.2011, 07:55 | 323Marty
Se na něj nezlob, náhodou mě to taky rozesmálo :o)) Nevěřim, že by to myslel zle. Podle mě cenovka odpovídá stavu, akorát bych spíš věřil tomu, že se to prodá na ty díly. Jinak pro mě to bylo vždycky moc krásný auto, škoda té nic-moc pověsti.
o 08.03.2011, 10:17 | P3RF3KT
bohužel no pověst ,,cigánský sporťák'' zná asi každý no. Jinak po dílech si taky myslim že to pujde lépe už jen z toho důvodu že spoustu dílů pasuje i na jiné stejně staré oply (astra,vectra,kadett)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3092 sekund.